Ontmoet het team

Voordat we een programma starten, voeren we een uitgebreid intakegesprek. Dit dient enerzijds om de ontwikkelvraag scherp te stellen en anderzijds om meer inzicht te krijgen in persoonlijke behoeften. Natuurlijk lichten we dan ook graag onze aanpak en werkwijze toe. Op basis van dit intakegesprek matchen we je met één van onze coaches. Al onze coaches werken volgens de Empowerment methode en voegen hun eigen expertise daaraan toe.

Wij zijn..

Sandra Weijers

Sandra Weijers

-- Founder

“Met ons werken ons betekent dat je wordt uitgedaagd om die extra stap te zetten, met een dosis humor, enthousiasme en energie.”

Meer over Sandra

Karen van 't Oever

Karen van 't Oever

-- Trainer/coach

“Ik ervaar Empowerment omdat ik iets doe waarmee ik mijn talenten kan benutten, verbinding creëer en graag groei!”

Meer over Karen

Mark Vincken

Mark Vincken

-- Trainer/coach

“Dicht bij jezelf blijven, zonder anderen daarbij los te laten. Dat is voor mij empowerment.”

Meer over Mark

Esmiralda de Jonge

Esmiralda de Jonge

-- Trainer/coach

“Wil jij jouw uitdaging(en) vanuit Empowerment onderzoeken, dan ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Meer over Esmiralda

Sanne Koks

Sanne Koks

-- Officemanager

“Weten waar je kracht ligt, wat je talent is, en dat inzetten om je (werk)geluk te bereiken.”

Meer over Sanne

Sandra Weijers

Groeien zit niet alleen in een promotie maken of resultaten behalen, het zit ook in het openstellen van jezelf, naar je gevoel durven luisteren en geloven in je eigen kracht. Juist dan kan empowerment ontstaan en ben je in staat om je (zelfgekozen) doelen te bereiken.

Dat vlammetje dat aangaat bij mensen. Ik vind het geweldig om ze te zien groeien. Simpelweg door ze te laten inzien dat wanneer je de dingen doet waar je goed in bent, je in staat bent om empowerment te ervaren. Dit kan zitten in energie, moed, kracht of zelfvertrouwen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe organisaties, teams en individuen bewegen en wat de behoeften zijn. Ik kan goed aanvoelen wat er nodig is. Zo weet ik mensen te activeren vanuit hun eigen kracht.

Samenwerken met ons betekent een team in huis halen dat resultaatgericht is, die effectief en efficiënt te werk gaat, niets onbesproken laat en doet wat nodig is. Het vertrekpunt is de praktijk, waar nodig halen we de theorie erbij. Het liefst werken we in co-creatie met onze opdrachtgevers, zo kijken we samen naar wat er nodig is en is er commitment voor de verandering ook als we weer weg zijn.

Karen van ’t Oever

Empowerment betekent voor mij dat je in je kracht staat. Je hebt verbinding, je groeit en je talenten worden ingezet. Als je in je kracht staat, dan kun je alles wat je wilt. Dit raakt niet alleen jezelf maar ook anderen en gaat gepaard met veel energie.

Ik heb veel ervaring in het in beweging brengen van mensen. Om het maximale uit zichzelf te halen. Dit doe ik door met een gezonde dosis oprechte nieuwsgierigheid zonder oordeel te luisteren en door te analyseren. Zo creëer ik vertrouwen en ben ik in staat om de kern te raken. Daarnaast zorg ik op een praktische en doelgerichte manier voor structuur.

Mark Vincken

Andermans perspectieven herkennen en erkennen, en met deze kennis vanuit verbinding toch autonoom kunnen en durven besluiten. Dicht bij jezelf blijven, zonder anderen daarbij los te laten. Dat is voor mij empowerment. Dit vereist zelfkennis, lef, nieuwsgierigheid en de drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Uitgangspunten die ik zelf hanteer en ook zoek bij mijn klanten.

Mijn ervaring en passie liggen in het aanreiken of zichtbaar maken van deze perspectieven voor individuen, teams en organisaties. Daarmee creëer ik beweging en groei. Mijn resultaatgerichtheid, organisatiesensitiviteit, enorme drive om te begrijpen en mijn rugzak met methodologische kennis helpen me daarbij.

Als zelfstandige vanuit mijn eigen praktijk werk ik samen met Sandra graag aan complexe verandervraagstukken in organisaties en teams die vragen om een flinke scheut empowerment.

Esmiralda de Jonge

Zowel in ons werkzame als in ons privéleven kunnen óf willen we uitgedaagd worden. Hoe jij hiermee omgaat wordt o.a. bepaald door je huidige omstandigheden en jouw vaardigheden. Het vraagt om herkenning en erkenning hiervan. Dit betekent ruimte geven aan jouw natuurlijke behoeften en ontwikkeling, zodat wat er binnenin jou leeft, naar buiten kan stromen.

Als natuurcoach ga ik daarom graag naar buiten, waarbij ik gebruik maak van metaforen en elementen uit de natuur. De natuur opent je ogen voor jouw omgeving, je lichaam en geest. Hierdoor ben je beter in staat om helder te denken en te voelen, dit is voor mij een belangrijk vertrekpunt voor Empowerment.

Ik ben NLP master Coach en maak graag gebruik van NLP interventies en communicatie. Daarnaast ben ik Brainspotting practitioner. Brainspotting is een laagdrempelige en effectieve lichaamsgerichte methode die ingezet kan worden in een coachingstraject als er sprake is van onverwerkt trauma, chronische stress of angst en paniek waardoor jouw Empowerment traject geblokkeerd wordt.

Sanne Koks

Passie voor wat je doet is het allerbelangrijkste! Dat is empowerment voor mij. Ik ben in mijn element als ik kan plannen, regelen en organiseren. Mijn talent is ontzorgen, werk uit handen nemen, verbinden, actief meedenken en proactief vooruitkijken.

Ik houd van diversiteit en flexibiliteit in mijn werkzaamheden. Heb graag 1001 dingen te doen, maar zorg altijd voor overzicht en structuur in mijn werk. Het is heerlijk om ‘to-do-lijstjes’ af te vinken. Mijn talenten benut ik volop in mijn rol als Officemanager bij Sandra Weijers Empowerment!