Empowered people

Benieuwd hoe anderen empowerment hebben ervaren? Lees dan hieronder hun verhalen:

“Soms is het op je levenspad belangrijk (en nodig) om even stil te staan, zowel in ons persoonlijke als professionele leven. Empowerment brengt bewustwording en inzicht, waarbij patronen, thema’s en soms belemmerende overtuigingen ontrafeld kunnen worden..

Eefke van Schaijk, Directeur obs De Bogerd

“Ik heb Sandra Weijers Empowerment leren kennen op advies van een door mij zeer gerespecteerde collega schoolleider. Inmiddels heeft een aantal teamleden gebruikgemaakt van de ondersteuning door Empowerment.

Patrick van der Pijl – Directeur

“The better we understand our nature, the better our strategy can be. Daar geloof ik oprecht in. Eerst begrijpen, dan jouw koers bepalen. De meerwaarde van Empowerment is het ontdekken van je nature, door bewust stil te staan en te luisteren naar jezelf.

Inge Dilven – HR Consultant Cultuur

“Empowerment heeft mij geholpen om dieper inzicht te krijgen in mijn talenten en valkuilen. Tijdens de sessies ben ik mij bewust geworden waar mijn sterke punten liggen, waar ik nog wat te leren heb en wat ik los mag laten..

Kim van Oijen – Leerkracht Basisonderwijs

Als managementassistente rondde ik succesvol de hbo-bachelor opleiding HRM af. Daarna startte ik als HR- en projectcoördinator. Bij de start miste ik het zelfvertrouwen dat ik deze functie aan kon. Ik hield mezelf klein. Tijdens een gesprek hierover met mijn leidinggevende stelde hij coaching voor en zo ben ik bij Sandra Weijers Empowerment terecht gekomen…

Kathleen Speltincx,
HR- en project-coördinator

Op een kruispunt in mijn carrière kwam ik in aanraking met Sandra Weijers Empowerment. Ik wilde een beter beeld krijgen bij ‘waar krijg ik energie van’ versus ‘wat kan ik’? Daarnaast wilde ik een betere balans tussen halen en brengen creëren. Met als doel dit alles samen te voegen in de vraag; “Hoe maak ik de volgende stap in mijn carrière richting een nieuwe rol waar ik in mijn kracht zit en meer doe wat ik leuk vind.”

Astrid Saly,
Senior Manager Data Analytics

Ik heb Sandra leren kennen via een gemeenschappelijk contact. Een fijne warme persoonlijkheid. Heel open en toegankelijk waardoor er een klik aanwezig was.

Ruim een jaar geleden was ik mezelf behoorlijk kwijtgeraakt. Mezelf als vrouw, mezelf in mijn werk als manager, mezelf als moeder……

Ellen