Authentiek leiderschap dat inspireert

Leiderschap vraagt vandaag de dag niet alleen om kennis en skills, maar om authentieke leiders, die vanuit hun eigen kracht zichzelf en daarmee de rest van de organisatie laten opbloeien. Empowered Leadership is onmisbaar om transformatie van organisaties voor elkaar te krijgen.

Het programma

Het Empowered Leadership programma is een programma op maat en richt zich op de combinatie van persoonlijk leiderschap en organisatorische verandering. Een veelzijdig programma afgestemd op jou en je organisatie.

Methode

Tijdens dit traject gaan we aan de slag met onze eigen unieke Empowerment Methode. We beginnen met zelfinzicht en werken toe naar concrete actie. Dat is waar Sandra Weijers Empowerment voor staat, we zorgen er voor dat het echt verandert, we gaan voor resultaat. Dit gehele traject doorlopen we aan de hand van de volgende vier stappen:

Stap 1: Discover

We starten met jouw persoonlijke kwaliteiten. Zowel kennis, skills en zelfinzicht. We gebruiken hiervoor ontwikkel-instrumenten en individuele coaching gesprekken. Je krijgt diepgaand zelfinzicht om zo je kracht van binnenuit aan te kunnen spreken.

Stap 2: Dream

Daarna kijken we waar jij naartoe wilt. Wat voor leider wil jij zijn? Hoe ziet jouw ideale team eruit? En welke doelen zou je willen behalen? Als coach denken we met je mee. Stellen kritische vragen en leren je omgaan met beren op de weg.

Stap 3: Design

Je leert omgaan met belemmeringen en tegenslagen. We werken toe naar het hoogste niveau van leiderschap, op basis van respect en waar jij voor staat. Wij inspireren je, spiegelen en motiveren om zaken direct in de praktijk te brengen en verandering zichtbaar te maken.

Stap 4: Deliver

In deze stap koppelen we Empowered Leadership aan de organisatie en zorgen we voor borging, zodat de ontwikkeling doorgaat, ook als we weer weg zijn.

“Leaders become great, not because of their power, but because of their ability to empower others.”