Duur: 6 maanden

Investering: 1.995,- ex. BTW

Empowerment voor ondernemers

Loop je vast in jouw bedrijf? Kost het je energie in plaats van dat het je energie oplevert? Dwingen omstandigheden jou om te stoppen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door jouw bedrijf? Heb je behoefte aan een betere balans tussen werk en privé? Vraag je je af of dit wel is wat je echt wilt?

Ondernemer zijn kan vreugde en energie brengen maar het kan (soms) ook zwaar en eenzaam zijn. De verantwoordelijkheid, vaak ook voor personeel, de risico’s die je loopt, de beslissingen die je moet nemen. Er wordt veel van je gevraagd. Jij bent diegene die de koers uit zet, die zorgt voor de klantenbinding, die de mensen aan moet sturen, die de financiën in de gaten houdt, kortom, heel veel ballen die in de lucht gehouden moeten worden.  

We bieden je geen vastomlijnd programma maar bewegen met jou mee. Soms zal je behoefte wat groter zijn en soms wat minder. Je kunt in ieder geval op ons rekenen als je wilt sparren, als je behoefte hebt aan reflectie of als je behoefte hebt aan een luisterend oor. We werken aan meer zelfinzicht, brengen jouw persoonlijke wensen in kaart om vervolgens samen te kijken welke stappen je wilt zetten en wat ervoor nodig is om ze ook echt te gaan zetten. Wij snappen de uitdagingen waar je voor staat en begeleiden je graag naar meer rust en ruimte voor jezelf!

Inhoud:

Vijf keer coachingsgesprek van maximaal anderhalf uur, eventueel tussentijds contact.

Ervaar empowerment

Laten we even kennismaken en kijken of wij je verder kunnen helpen.

Leerfabriek KVL

Almystraat 14, 5061 PA Oisterwijk

Laat een bericht achter: