Blijven groeien met Empowerment

Onze 'Empower Yourself' programma's hebben bewezen je weer op de juiste koers te zetten. Je hoeft nog niet bij je eindbestemming te zijn - eerlijk gezegd, wanneer ben je dat ooit? Wij geloven in voortdurende ontwikkeling, leren en bijsturen.

Duur: 12 maanden

Investering: 1.595 ex. BTW

Start met ‘Blijf Groeien’

In de dagelijkse praktijk is het soms een uitdaging om met enthousiasme en energie verder te gaan op de weg die je hebt gekozen, zelfs als je er zeker van bent dat het de juiste route is. Je valkuilen blijven altijd op de loer liggen, vooral in het begin.

Om je groei te blijven bevorderen na een ‘Empower Yourself’ programma, bieden wij vijf coachingsgesprekken op aanvraag aan. Je kunt deze gesprekken inplannen op basis van jouw behoeften. In het begin zul je wellicht vaker behoefte hebben aan deze gesprekken dan later. Tijdens deze gesprekken helpen we je je doelen scherp te houden en herinneren we je aan de redenen waarom je ze hebt gesteld. We bespreken ook praktijksituaties waar je tegenaan loopt. Zo zorgen we ervoor dat jij stappen blijft zetten naar (nog) meer plezier en energie in je werk.

Inhoud:

  • Vijf keer coachingsgesprek van maximaal anderhalf uur.
  • Eventueel tussentijds contact.

Ervaar empowerment

Laten we even kennismaken en kijken of wij je verder kunnen helpen.

Leerfabriek KVL

Almystraat 14, 5061 PA Oisterwijk

Laat een bericht achter: