Sta jij al in je kracht? Wij helpen je!

Veranderende markten en organisaties vragen veel van jou. Vaak stel je ook hoge eisen aan jezelf. En in de hectiek van alledag ben jij vaak het laatst op jouw ‘to-do-list’. Kom terug in je persoonlijke kracht en jaag je dromen na.

Het programma

De basis van alle Empower Yourself programma’s is het goede gesprek dat wij samen voeren. Na ieder gesprek krijg je (oefen)opdrachten mee waarvan we de resultaten in het volgende gesprek bespreken. Een besef omvormen tot inzicht gebeurt voornamelijk door oefening in de praktijk.

Methode

Tijdens de intake bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe wij kunnen helpen. Het is jouw traject. Wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij jouw ontwikkelbehoefte en die je helpen met van denken naar doen. Jij bent in de lead. Wij spiegelen, inspireren, motiveren en begeleiden je op de weg naar jouw succes!

‘Empower  Yourself’ programma’s:

Kom weer in je kracht

6 maanden – € 2.495,- ex btw.

Wil jij meer energie halen uit je werk? Je talenten beter benutten? Beter om kunnen gaan met stress én een hoge werkdruk? Je belemmerende overtuigingen wegnemen, omdat ze het bereiken van je doelen in de weg staan? 

Lees verder

Start dan met het Empower Yourself programma ‘Kom weer in je kracht’.

Goed weten wat je zelf wel en niet kan en je zelf wel en niet wilt draagt bij aan het zelfvertrouwen. Hierdoor kun je vanuit je persoonlijke kracht je eigen koers varen, zodat je met plezier kunt blijven werken en presteren. De ontwikkeling zit in bewustwording, inzicht en effectief gedrag.

Inhoud:
ODC-meting, rapportages, online terugkoppeling twee uur, vijf keer coachingsgesprek van maximaal anderhalf uur, eventueel tussentijds contact

Met kracht aan het werk

6 maanden – € 2.495,- ex btw.

Zit je niet meer op je plek? Ga je met tegenzin naar je werk? Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je niet wat of hoe? Word je door omstandigheden gedwongen om een stap te zetten?

Lees verder

Met het Empower Yourself programma ‘Met Kracht aan het werk’ krijg je helder wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En vooral welke baan en werkomgeving hierbij past. Wij denken met je mee over een passende baan en waar nodig helpen we je met de voorbereiding op een sollicitatie.

Inhoud:
ODC-meting, rapportages, online terugkoppeling twee uur, vijf keer coachingsgesprek van maximaal anderhalf uur, eventueel tussentijds contact