Sta jij al in je kracht? Wij helpen je!

Veranderende markten en organisaties vragen veel van jou. Vaak stel je ook hoge eisen aan jezelf. En in de hectiek van alledag ben jij vaak het laatst op jouw ‘to-do-list’. Kom terug in je persoonlijke kracht en jaag je dromen na.

Empower Yourself

De basis van alle Empower Yourself programma’s is het goede gesprek dat wij samen voeren. Na ieder gesprek krijg je (oefen)opdrachten mee waarvan we de resultaten in het volgende gesprek bespreken. Een besef omvormen tot inzicht gebeurt voornamelijk door oefening in de praktijk.

Methode

Tijdens de intake bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe wij kunnen helpen. Het is jouw traject. Wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij jouw ontwikkelbehoefte en die je helpen met van denken naar doen. Jij bent in de lead. Wij spiegelen, inspireren, motiveren en begeleiden je op de weg naar jouw succes!

‘Empower  Yourself’ programma’s:

Kom weer in je kracht

6 maanden – 2.495 ex. BTW

Wil jij meer energie halen uit je werk? Je talenten beter benutten? Beter om kunnen gaan met stress én een hoge werkdruk? Je belemmerende overtuigingen wegnemen, omdat ze het bereiken van je doelen in de weg staan?

Bekijk programma

Met kracht aan het werk

6 maanden – 2.495 ex. BTW

Zit je niet meer op je plek? Ga je met tegenzin naar je werk? Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je niet wat of hoe? Word je door omstandigheden gedwongen om een stap te zetten?

Bekijk programma

Empowerment voor ondernemers

6 maanden – 1.995 ex. BTW

Wil jij weer energie halen uit jouw organisatie? Kijken waar groei zit, voor je bedrijf én jezelf? Wij snappen de uitdagingen waar je voor staat en begeleiden je graag naar meer rust en ruimte voor jezelf!

Bekijk programma

Blijf groeien

12 maanden – 1.595 ex. BTW

Onze programma’s hebben bewezen je weer op de juiste koers te zetten. Je hoeft nog niet bij je eindbestemming te zijn – eerlijk gezegd, wanneer ben je dat ooit? Wij geloven in voortdurende ontwikkeling, leren en bijsturen.

Bekijk programma