Alleen ga je snel, samen kom je verder

Om een organisatie te veranderen moet je mensen in beweging krijgen. Als je weet wat ieders kwaliteiten zijn en dit op de juiste manier weet in te zetten, dan breng je de organisatie pas echt blijvend in beweging. Het begint bij empowerment. Hét fundament voor echte en duurzame veranderingen.

Het programma

Samenwerken is een belangrijke voorwaarde om je doelen te behalen. Tijdens de diverse teamtrajecten gaan we hier mee aan de slag. Wij inspireren, maar laten ook zeker een kritische noot horen als dit nodig is. We zorgen voor een helicopterview en brengen onderlinge krachten en begrip samen.

Methode

We passen het ontwikkelprogramma volledig aan op de behoefte van het team. We nodigen je uit om vrijblijvend meer informatie op te vragen. Tijdens de intake bespreken we waar jullie tegenaan lopen en hoe wij kunnen helpen. Ter indicatie vind je hieronder drie mogelijkheden.

Team programma’s:

Teambuilding

Duur: 1 dag

Tijdens deze dag laten we jou en je collega’s ervaren wat empowerment kan betekenen in het versterken en optimaliseren van plezier en prestatie. We gaan op zoek naar ieders talenten en leren elkaar op een diepere laag kennen. We beloven een leuke en leerzame dag, vol inzichten en energie.

Teambuilding & Samenwerking

Duur: 3 maanden

Tijdens dit traject gaan we op zoek naar ieders talenten en leren elkaar op een diepere laag kennen. Het is een persoonlijke weg die je samen met je team vanuit vertrouwen neemt..

Lees verder

We verbinden talenten met elkaar om zo de bijdrage van iedereen in het team te optimaliseren. Je gaat samen in gesprek, we verbeteren de communicatie en maken afspraken over de samenwerking. We beloven je een stevig fundament en betere samenwerking in je team.

Teambuilding, Samenwerking & Strategie

Duur: 6 maanden

In dit traject bepalen we vanuit inzicht in ieders talent de juiste ‘opstelling’ van het team. Goede samenwerkingsafspraken zorgen ervoor dat je alle talenten kunt benutten en samen succesvol kunt zijn..

Lees verder

Om vervolgens echt in beweging te komen heb je als team een heldere visie nodig, een stip op de horizon. We beloven je dat jullie teamdoelstelling helder wordt en dat jullie stappen gaan zetten naar de realisatie