Alleen ga je snel, samen kom je verder

Om een organisatie te veranderen moet je mensen in beweging krijgen. Als je weet wat ieders kwaliteiten zijn en dit op de juiste manier weet in te zetten, dan breng je de organisatie pas echt blijvend in beweging. Het begint bij empowerment. Hét fundament voor echte en duurzame veranderingen.

Empower your Team

Bij Sandra Weijers Empowerment begrijpen we dat managers vaak een heldere visie hebben (de ‘bovenstroom’) en ook weten wat er op emotioneel niveau (de ‘onderstroom’) nodig is, maar dat ze vast kunnen lopen in de dagelijkse praktijk.

Als leidinggevende is het soms een uitdaging om de diepgang te bereiken die nodig is om je team in beweging te krijgen. Onze teamprogramma’s zijn ontworpen om jouw plannen werkelijkheid te maken. In een wereld die voortdurend verandert en steeds complexer wordt, vereist dit jouw voortdurende aandacht. Je hebt teamleden nodig die hun eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat jij je kunt richten op de strategische koers. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden in beweging komen.

Onze methode

We passen het ontwikkelprogramma volledig aan op de behoefte van het team. We nodigen je uit om vrijblijvend meer informatie op te vragen. Tijdens de intake bespreken we waar jullie tegenaan lopen en hoe wij kunnen helpen.

Team programma’s:

Programma 1

Teambuilding

Duur: 1 dagdeel

Tijdens onze teambuilding gaan we op zoek naar de unieke talenten van elk teamlid en leren we elkaar op een dieper niveau kennen. Dit doen we op een toegankelijke manier, waarbij er geen goed of fout bestaat. Echte aandacht en een open houding is een must. Door middel van oprechte verbinding leggen we zo de basis voor een sterk en hecht team.

Bekijk programma

Programma 2

Teambuilding & Samenwerking

Duur: 3 maanden

In dit programma beginnen we met het versterken van de onderlinge relaties. We leggen verbinding en faciliteren open gesprekken. Vanuit een veilige en vertrouwde omgeving krijgen we inzicht in de positie van elk individu, zowel op persoonlijk vlak als binnen het team. Hierbij worden ambities uitgesproken, en we vragen om persoonlijk commitment.

Bekijk programma