Kom in beweging

Wij weten hoe organisaties, teams en individuen bewegen en wat de behoeften zijn. We weten ook dat groei niet alleen zit in een promotie maken of resultaten behalen. Maar juist ook in het openstellen van jezelf, naar je gevoel durven luisteren en geloven in je eigen kracht. Juist dan ben je in staat om je (zelfgekozen) doelen te bereiken.

Sandra Weijers Empowerment werkt met een eigen ontwikkelde Empowerment Methode. Dé manier om te achterhalen waar je nu écht goed in bent als individu en als team. Jouw persoonlijke kracht achterhalen en deze omzetten in actie zodat je je doelen kunt gaan bereiken.

Met Empowerment:

  • worden persoonlijke doelen verbonden met het organisatiedoel
  • breng je meer energie en enthousiasme in een organisatie
  • verbeter je de communicatie en samenwerking
  • benut je al het talent in een organisatie

Met als mijlpaal:

  • betere resultaten met meer plezier

“Als je openstaat voor verandering, als je echt wilt, zal je zien dat je grote stappen gaat zetten richting je doel.”

De Empowerment methode

De Empowerment methode helpt je om jouw vuurtje aan te wakkeren. Om bloot te leggen welke kwaliteiten zich in jouw team schuilhouden. Dit doen we aan de hand van vier stappen:

Stap 1: Discover

(Her)ontdek je eigen talent en het talent dat anderen in jou zien. Je hebt alles in je om succesvol te zijn, maar je moet het wel zelf willen en doen.

Stap 2: Dream

Droom over een toekomst waarin alle talenten samen komen. Durf groots te dromen en durf ze uit te spreken.

Stap 3: Design

Waar sta je nu en welke kwaliteiten laat jij nog onbenut? Wat wordt jouw doel?

Stap 4: Deliver

Tijd voor actie. Welke stap ga jij zetten om jouw doelen te realiseren en vooral: hoe houd je het aangewakkerde vuurtje brandend?

Onze begeleiding

Echt ontwikkelen gebeurt niet door te horen ‘hoe’ maar door zelf te leren en ervaren ‘hoe’. Onze begeleiding in deze ontwikkeling is ondersteunend, soms uitdagend, in ieder geval aanzettend tot actie. Creëren van veiligheid, vertrouwen en verbinding is van belang en maakt het mogelijk om ieders talenten te benutten.

Empowerment zorgt ervoor dat mensen groeien.
Simpelweg doordat ze weten waar ze goed in zijn, kunnen mensen Empowerment ervaren.

Empowerment makes you move