Sandra Weijers is de drijvende kracht achter Sandra Weijers Empowerment, en als je met haar praat, voel je haar passie en toewijding. Binnen Sandra Weijers Empowerment werkt ze samen met diverse coaches. Hoe werkt dit nu? Hoe zet het team van Sandra Weijers Empowerment mensen in hun kracht?

“Het begint allemaal met het delen van het gedachtegoed,” vertelt Sandra enthousiast. “Dit is de eerste stap. De coaches van Sandra Weijers Empowerment moeten dezelfde overtuigingen omarmen en dezelfde passie delen. Empowerment is niet alleen een methodologie; het is een levensfilosofie.”

Bij Empowerment ligt de focus niet alleen op het coachen, maar ook op het ‘horen, voelen en zien’ op een dieper niveau. Coaches moeten durven doorvragen, verder kijken dan de oppervlakte en intrinsieke motivaties begrijpen. Sandra biedt haar team oefeningen en begeleiding aan om deze vaardigheden te ontwikkelen en samen te leren. Uiteraard heeft elke coach zijn eigen energie en manier van werken, maar ze delen wel een diepe toewijding aan empowerment.

“Niet iedereen kan zomaar een empowermentcoach worden,” vertelt Sandra. “Sowieso geloof ik dat coach-zijn een intrinsieke eigenschap is, vergelijkbaar met leiderschap. Het gaat om sensitiviteit, oprechte interesse en het vermogen om door te vragen. Coaches moeten het talent hebben om zowel wat mensen laten zien maar ook wat ze niet laten zien, maar er wel is, te begrijpen. Dit is geen vaardigheid die kan worden aangeleerd, het is aangeboren.”

De coaches die bij ons werken zijn overtuigd van de kracht van empowerment. Empowerment gaat verder dan traditionele coaching . Bij Empowerment gaat het om een blijvende verandering welke start binnenin het individu. Zodra dit is in gang gezet dan komen mensen in beweging en is het ook niet meer te stoppen. Empowerment vraagt individuen om hun volledige potentieel te benutten en gelukkig te zijn in wat ze doen. Zo worden de eerste stappen naar de juiste route gezet; een verandering die voor altijd is.

You can check in, but you never can check out.

Empowerment is de sleutel tot verandering, groei en succes, omdat het draait om het laten stralen van de kracht van ieder individu. De Empower Yourself programma’s worden gegeven door de diverse coaches van Sandra Weijers Empowerment. We zijn blij met onze coaches omdat we zo altijd een match kunnen vinden met iedere deelnemer. Aan Sandra de kracht om de juiste coach bij de juiste persoon of organisatie te matchen.

Wil jij ook aan de slag? En zoek je een coach die bij jou past? Neem dan contact met ons op!